Info om ERK

Ebeltoft Rideklub blev stiftet i 1971. I 1974 blev Ebeltoft Ridehal bygget og indviet på initiativ af nogle af byens borgere, som ønskede et permanent sted til klubben. Ebeltoft Rideklub havde indtil da, lejet sig ind hos lokale bønder.

Klubben er drevet af frivillige og til daglig passer 2 praktikanter stalden. Klubbens øverst myndighed er bestyrelsen, som vælges hvert år ultimo januar på generalforsamlingen iht. vedtægterne.

Vi er beliggende tæt ved Ebeltoft by, midt i skoven, så her er rig mulighed for nogle pragtfulde rideture i det fri.
Vi har en ridehal 20x40 med stald og på 1. sal en rar rytterstue med køkken.
I stalden har vi plads til 10 heste, samt i tre togvogne, er der plads til 6 heste.
Vi har desuden en udendørs dressurbane 20x60 samt diverse folde, så hestene kan gå ude hele dagen.

I klubbens rideskole vil vi gerne være med til at give børn og unge en aktiv fritid, samt lære dem at omgåes dyr med gensidig tillid og respekt. Vi sætter naturligvis sikkerhed for både dyr og mennesker højt både inde og uden for banen.

Klubben er er en hyggelig klub, hvor der bliver arrangeret stævner, kurser og mange andre ting.
Følg med på vores aktivitetskalender her på hjemmesiden eller se opslagene på den store tavle i hallen. Vi har også en facebookside, hvor man kan følge med i klubbens nyheder osv..

Se klubbens vedtægter her: