Info om ERK / Part på elevpony/hest

Part på elevpony/hest

Kunne du tænke dig at have part på én af vores søde elevheste?

Du kan blive en del af det hyggelige samvær, vi har i weekenderne med hestene og hinanden.

Der er mulighed for at have enten 1/1 part, 1/2 part eller 1/4 part på hestene i weekenderne, samt i ferierne undtagen i sommerferien, hvor elevhestene også er på ferie.
  • 1/1 part betyder, at man passer ponyen både lørdag og søndag
  • 1/2 part betyder, at man passer ponyen lørdag eller søndag
  • 1/4 part betyder, at man passer ponyen hver anden lørdag eller søndag.
 Du får mulighed for at have hesten ”som din egen”. Dvs. du må ride, hygge og nusse alt det du vil med hesten og du muger ud i boksen (hvis den står i boks), så der er en dejlig ren boks til hesten.
Vi ønsker os, at alle hestene får en part, som de kan hygge sig med i weekenderne, at blive nusset og redet (evt. en tur i skoven) og at vi får et godt og hyggeligt klubliv.

Af sikkerhedsmæssige årsager må du kun have omgang med hesten, når der er en voksen tilstede eller efter aftale med dine forældre og den elevpony-ansvarlige.
Du skal have bestået ryttermærker 1+2 eller have erfaring med heste på et lignende niveau, før du kan få part på en rideskolepony.
Det er din ridelærer og den partsansvarlige sammen med dine forældre, der kan beslutte, om du kan få part på en elevpony. Start med at få en snak med din ridelærer om hvilken pony, der måske mangler dig som part.

På tavlen i stalden kan man se hvilke elevponyer/heste, der er ledige.