Vi har undervisning i dressur tirsdag til torsdag.
Nybegynder–undervisning onsdag er halv-times-hold.
Såfremt ens barn skal trækkes, må vi bede forældre eller anden voksen, som barnet er i følge med, om selv at trække, da vi desværre ikke kan stille med hjælp hertil.

Hallen er åben for udefra-kommende medlemmer indtil 1/2 time før undervisning og igen et kvarter efter endt undervisning, dog undtaget ved arrangementer eller lign., som vil være annonceret enten på tavlen i hallen, her på hjemmesiden under aktiviteter og/eller på vores Facebookside

Der undervises desuden i vinterhalvåret i Ryttermærker
(se mere under ryttermærker).

Vi bestræber os altid på, at undervisningen ikke aflyses ved sygdom eller andet, men at der findes en afløser. Ved afløsning kan undervisningen derfor variere i forhold til den normale undervisning.

Ved aflysning ydes ikke refusion. Der ydes ligeledes ikke refusion for skæve helligdage og forsømte timer.

Spørgsmål vedr. undervisning kan rettes til undervisningsansvarlige:

Maja Søndergaard Schmidt, tlf: 21968660, Email: Maja@lykkestrup.dk

Ridelærere og kontaktoplysninger:

Tirsdag: Stephanie Jakobsen, tlf. 29 87 25 54

Onsdag: Amanda Uhd, tlf. 27 82 44 55

Torsdag: Rosa Nørbæk, tlf. 60 77 30 17

HUSK:
Altid at melde afbud til din ridelærer ved sygdom, eller såfremt du af andre årsager er forhindret i at komme til undervisningen.

Ebeltoft Rideklub

Elsegårdevej 11, 8400 Ebeltoft

website builder. Create your website today.