Info om ERK / Opstaldning

Opstaldning

Heste og ponyer kommer på fold hele dagen alle ugens 7 dage.
Fra maj/juni til aug/sep afhængigt af vejret, er hestene på døgnfold.

Vi har bokse både i stalden og i togvogne.

Man står selv for udmugningen ef egen boks, eller man kan mod et mindre beløb, betale sig fra dette.
Ved sygdom hjælper vi naturligvis hinanden.

Som opstalder deltager man automatisk i en turnusordningen i weekenderne. Dette indbærer ind-og udlukning, fodring samt pasning af de elevponyer, der ikke er part på. Man kan dog mod et mindre beløb betale sig fra denne fodervagt.

I Ebeltoft Rideklub kan man få det næsten lige som man vil have det. Har du ikke tid til at passe din hest selv, så kan vi gøre det for dig.

Da vi jo er en frivillig klub, bestående udelukkende af frivillig arbejdskraft undtaget nogle enkelte, så er indstillingen på stedet jo selvfølgelig, at alle hjælper til hvor man kan og vi hjælper hinanden.

Man skal naturligvis være medlem af klubben, for at være opstalder.

Er du interesseret i en boks hos os, så kontakt vores staldansvarlige
Esther Nørbæk på tlf. 60773017 eller send os en mail via vores kontaktside her på hjemmesiden.