Info om opstaldning

Heste og ponyer kommer på fold hele dagen, alle ugens 7 dage.

Fra maj/juni til august/september - afhængigt af vejret - er hestene på døgnfold.

Vi har bokse både i stalden og i togvogne.

Man står selv for udmugningen af egen boks. Ved sygdom hjælper vi naturligvis hinanden.

Som opstalder deltager man automatisk i en turnusordningen i weekenderne. Dette indbærer ind-og udlukning, fodring samt pasning af de elevponyer, der ikke er part på.

Da vi jo er en frivillig klub, bestående udelukkende af frivillig arbejdskraft med få undtagelser, er indstillingen på stedet naturligvis at alle hjælper til hvor man kan.

Man skal naturligvis være medlem af klubben, for at være opstalder.

Er du interesseret i en boks hos os, eller vil du blot høre nærmere, så kontakt vores staldansvarlige, Martin Sundberg, tlf. 29661795, send os en mail via vores kontaktside. Læs mere under priser.

Klik her for at se staldkontrakten samt opstalder ordningen

107103067_203241960988233_90704998192541